Uanset hvor vi kigger hen lige nu, så kommer vi næsten ikke udenom en kollektion eller en designer som ikke har en eller flere modeller hvor der indgår 'twists and ties' i en eller anden udgave - og det er altså en ret fin (og ofte enkel) teknik til at tilføre lidt ekstra wow.

Er du med på Instagram, så har du måske set, at der lige nu kører en #sewtwistsandties challenge, som i al sin enkelhed går ud på at sy modeller med knuder, twists og bindebånd i alle afskygninger. 

Den her challenge kører i januar og februar, og der er allerede masser af inspiration at hente til at sy dine egne twists and ties - se bare her >

Vi har samlet et udvalg af mønstre med Twists & Ties som du kan finde i shoppen lige nu - og der er lækre snit til både vævet og strikket stof i helt simple og mere avancerede udgaver. 

Hold musen over (eller tryk på billedet på mobil) for at se snittegningen af mønstret.


Solina

Willa

Willa

Jarrah

Meridian

Iris

Pussy Bow

Sierra

5001

Aomori

911

5001

felicie

5001

Joan Dress

5001

Le 204 // DP studio

5001

Pembroke

5001

5001

Le 911 // DP studio


AND FOR YOUR GIRLS

5001

5001

5001

Peony Top // Ikatee 

5001


Vil du have mere Twists & Ties, så har Cookin' & Craftin som står bag #sewtwistsandties desuden skrevet et blogindlæg med med en fin lille opsummering med mere inspiration til mønstre og en række guides, hvis du selv vil i gang med at lave twists på mønstre, du allerede har. Det kan du se her >