Basket


EN MODERNE STOFBUTIK

METERMETER er en moderne stofbutik med et særligt fokus på kvalitet og bæredygtighed.
Alt er håndplukket og nøje udvalgt for at kunne tilbyde en udsøgt kollektion af stof, mønstre og tilbehør som sikrer gode syoplevelser og tøj der holder længe.

Vores kærlighed til det bæredygtige perspektiv på at sy selv kommer blandt andet til udtryk ved at stille krav, så vejen fra fiber til færdigt tøj har belastet miljø og mennesker så lidt som muligt. 

Det handler også om at forbruge rigtigt, og ikke at forbruge mere end hvad man har brug for. Derfor finder vi altid de bedste kvaliteter med sans for den gode stil, der aldrig går mode.
Så kan dit hjemmesyede tøj nemlig holde længe og blive brugt igen og igen. Andet kan faktisk ikke betale sig i længden.I HJERTET AF AARHUS

Vi bor i Aarhus - lige midt i faktisk.
Og her er vi klar til at hjælpe med både valg af stof, mønstre og inspiration til dine syprojekter. 

Du er mere end velkommen til at røre ved det hele, til at hoppe i prøverummet med de opsyede modeller, eller bare til at hænge lidt på sofaen og kigge - den der sofa er iøvrigt en også god venteplads for mand og børn, hvis du har dem med.- OG ONLINE

Vi gør vores ypperligste for at alt i webshoppen afspejler virkeligheden på bedste vis - og vil du gerne have stoffet i hænderne før du beslutter dig, så kan du bestille stofprøver i webshoppen på alle vores varer, som vi sender direkte hjem til dig. 

Er du i tvivl om en farve, om noget passer sammen, om det er for blødt, for stivt eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 
Vi hjælper meget gerne!